dimarts, 20 de desembre del 2016

Projecte Avinença. Día 10. Hoy ha sido un día bonito (si bien no lo son todos), había una comida comunitaria preparada en la cocina de EKO donde ha venido muchísima gente del campo. Hemos hecho de ayudantes de cocina de un cocinero profesional, una de las personas que se encuentra refugiada en el campo. Buenísimo el pan como siempre, la ensalada y la col que nos hemos comido. "Sahara" el nombre del plato de col, cebolla, tomate... que nos ha encantado. Hemos compartido más momentos de comida, música y conversación. Luego, limpiar todo es una de las cosas que más cuestas pero que por supuesto vale la pena. Al final la importancia de compartir el tiempo juntos, de hacer cosas juntos, de ser juntos.

El proyecto fotográfico de momento no ha avanzado demasiado, la gente no se está animando a venir con toda su familia. Sí, algunos niños y niñas que como siempre nos sacan una sonrisa.


-----------------------------------------------------------

Projecte Avinença. Dia 10. Hui ha sigut un dia bonic (si bé no ho són tots), hi havia un dinar comunitari preparat en la cuina d'EKO on ha vingut moltíssima gent del camp. Hem fet d'ajudants de cuina d'un cuiner professional, una de les persones que es troba refugiada al camp. Boníssim el pa com sempre, l'amanida i la col que s'hem menjat. "Sahara" el nom del plat amb col, ceba, tomaca... que ens ha encantat. Hem compartit més moments de menjar, música i conversa. Després, netejar tot és una de les coses que més ens costa però que per descomptat paga la pena. Al final la importància del compartir el temps junts, de fer coses plegats, de ser-hi.

El projecte fotogràfic per ara no avança massa, la gent no s'anima a vindre amb tota la seua familia. Sí, alguns xiquets i xiquetes que com sempre ens treuen un somriure.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada